“Protivnici su dobri i igraju nas puno na Slaviji. To je ogromna razlika u iskustvu, puno golova koje smo primili za naše greške i protivnik može kazniti „skriva kapetan Budějovice Josef Straka, koji ima dvije kanadske bodova za pomoć.

” Naravno da nije bilo euforije, a ljudi vjerojatno vidjeli bilo kakve šanse za napredak, ali pretpostavljam da će bara biti strašno teška. Ja bi također biti sretni ako smo uspjeli, ali moramo priznati da je kvaliteta protivnika je negdje drugdje „, dodao je napadač koji je promocija okrugli odnosu na prva liga hokej igra brže. “Oni imaju bolje osposobljene signale.I taktika je potpuno drugačija „, rekao je Straka.

Prema njegovim riječima, ali igrači motora nakon prve četvrtine baraž imaju znatno lošije raspoloženje. “Moramo se pokušati kretati. Odmakáme svaku rotaciju, a mi ćemo pokušati dobiti neke više bodova „, budi Straka.

U petak je predstavljen na Budvar Arena Slavijom, s kojom je imao ni najmanjeg problema motora. Ipak, izgubio je 2: 3 nakon napada. „To je sramota što smo mogli učiniti i još tri boda za pobjedu”, navodi Straka.

S druge strane, nedjeljni dvoboj pokazao da Chomutov je mislio da se vrati na hokej ligi ozbiljno. „Rezultati susreta bio je jako loše za nas, ali i naš Chomutov jasno igrao. Imali smo problema u obrambenoj zoni. Njihova je skupina bila dobra za pucketove, bili smo u krivu pokriti ih.”Straka tvrdi da se motor ne može natjecati s drugim timovima jer većina igrača prvi put igra extraligový hokej. “Dobivamo ciljeve iz neiskustva. Mi pušujemo pucketove umjesto da ih držimo. Idemo od dva do jednog igrača, mi radimo nepotrebne prekršaje. Ali otišli smo na buraz, s dječacima puffing, a iduće godine oni će biti u mogućnosti iskoristiti svoje iskustvo “, kaže kapetan. Ali, Straka vidi mlade ljude kao i pozitivne stvari. Pohvalio je vratara. “Ja ću ispustiti šešir prije Ondra Bláha. Čuvao nas je svako godišnje doba, a David Gaba je dobro radio. Obojica su mladi i još uvijek nemaju vrlo važnu utakmicu “, rekla je Straka.

Dunge se nastavlja u utorak.Motor traje od 17:30 u Chomutovu, u petak je domaćin Olomouca od 17:00